Behandelingen

Triggerpoint therapie

Heb je last van nekpijn of lage rugpijn? Ervaar je tintelingen in je lichaam? Blijven sommige spieren pijn doen? Dan kan triggerpoint therapie een uitkomst zijn.

€ 35,- per behandeling

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam

€ 40,- per behandeling

Dorntherapie

Dorntherapie is een zachte wervel en gewrichtsbehandeling. Het kan gebruikt worden bij ziektes, die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom.

€ 45,- per behandeling

Medical & Lymfe taping

Medical Taping is een vorm van tapen, waarbij kinesiotape wordt toegepast, om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. De elastische tape ondersteunt het spierstelsel.

€ 15,- per behandeling

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een zachte massage die de afvoer van afvalstoffen en lymfe verbetert, de aanmaak van nieuwe lymfevaatjes stimuleert, de organen beter doet werken en de celvernieuwing bevordert.

€ 35,- per behandeling

Conditie & hersteltraining

Een hersteltraining is een belangrijk training binnen verschillende sporten om goed in balans te blijven en je lichaam te laten herstellen.

Oorkaarsen

Oorkaarsen kunnen hulp bieden bij klachten, zoals hoofdpijn of migraine, oorpijn en bij veel oorsmeer. Wanneer de kaars wordt aangestoken komt er warmte vrij die de bloedsomloop in het oor stimuleert. Hierdoor wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd.

€ 50,- inc. twee kaarsen